Politica de confidentialitate

Pentru a va oferi servicii de o calitate cat mai buna si pentru a va intelege nevoile si interesele, Simbol-S SRL colecteaza si proceseaza date cu caracter personal. De exemplu, atunci cand comandati produse, cereti informatii, sau primiti materiale, participati la sondaje de opinie, va vom cere sa ne furnizati informatii personale pentru completarea acestor tranzactii. Tipul de informatii personale pe care ni le furnizati pe aceste pagini ar putea sa contina informatii de contact ca de exemplu nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica, informatii de facturare, preferinte asupra produselor, preferinte de contact.

 

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Simbol-S SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Simbol-S SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Simbol-S SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Cu exceptia celor descrise in prezenta declaratie, Simbol-S SRL nu va comunica informatii personale nici unei alte terte persoane fara permisiunea Dvs., decat pentru: a raspunde cererilor de informatii autorizate corespunzator din partea autoritatilor statului; a se conforma oricaror legi, regulamente, citatii, sau hotarari judecatoresti; a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a pune in aplicare sau proteja drepturile si proprietatile Simbol-S SRL sau a subsidiarelor sale; si pentru a proteja siguranta personala a angajatilor Simbol-S SRL si a tertelor persoane aflate pe proprietatile Simbol-S SRL.

 

Informatiile pe care Simbol-S SRL le colecteaza pentru intelegerea nevoilor si intereselor dumneavoastra ajuta Simbol-S SRL sa livreze produse corespunzatoare si adaptate nevoilor dumneavoastra. De exemplu, Simbol-S SRL poate utiliza informatiile dumneavoastra pentru:
- a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi;
- a comunica cu dumneavoastra cu privire la produsele noastre;
- a va oferi servicii si suport;
- a va tine la curent cu privire la produsele noastre ;
- a va oferi oferte promotionale personalizate;
- a selecta informatii care sa va fie transmise;
- a va permite sa luati parte la concursuri si sondaje de opinie; si pentru a lua legatura cu dumneavoastra in scopul unor cercetari de piata referitoare la produsele comercializate de catre Simbol-S SRL.
Va vom da posibilitatea sa stabiliti propriile preferinte de confidentialitate privind asemenea comunicari.

 

Simbol-S SRL isi asuma cu seriozitate increderea pe care o acordati. Pentru prevenirea dezvaluirilor neautorizate, pentru mentinerea acuratetii informatiilor si pentru asigurarea unei procesari corespunzatoare a informatiilor, Simbol-S SRL foloseste proceduri fizice, tehnice si administrative corespunzatoare pentru protejarea informatiilor pe care le colectam. Pentru colectarea datelor dumneavostra, utilizam o serie de tehnologii si proceduri de securitate pentru a ajuta la protejarea informatiilor dumneavoastra in fata accesului, utilizarii sau dezvaluirii neautorizate. Informatiile personale pe care ni le furnizati sunt stocate pe sisteme de computere aflate in zone controlate care au acces limitat. Simbol-S SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
- dreptul de a cere Simbol-S SRL sa va confirme prelucrarea datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
- dreptul de a cere Simbol-S SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- dreptul de a cere Simbol-S SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
- dreptul de a cere Simbol-S SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;
- dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris Simbol-S SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, in termen de 10 zile de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, sau folosinta, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane.
Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin email la adresa clienti@simbols.ro sau prin posta la adresa, Iasi, Str. Pacurari nr.145 foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.